Topspin SENSUS X3

Topspin SENSUS X3
Производител: Topspin
Код на продукт: SENSUS.X3
Наличност: Pre-Order
Цена: 199.00лв

 

Серията SENSUS е предназначена за агресивни турнирни играчи, които поставят акцент върху високия контрол и чувство към топката. Дебелина от 20-22 мм на рамката допълнително увеличава чувствителността на ракетата! Всички ракети от серията SENSUS са изработени от 100% усукани влакна . Това намалява използването на боя до минимум, с което се спестява до 20 гр. от теглото на боята и ракетата. Боята е заместена от допълнителен слой графитни влакна и прави SENSUS много по стабилна в сравнение с други ракети на пазара.

 

Както при всички модели от тази серия и тук може да разчитате на много добър контрол и чувство към топката. В същото време този модел ракета има и много добър спин съчетан със скорост при вашите удари. Плетка от 16 на 19 дава възможност за много добра прецизност на ударите при висока скорост на игра. Подходяща за играчи с агресивен стил на игра от основната линия, предпочитащи удари с висока скорост и спин.

Каталог ракети Topspin тук.

Размер на главата: 645 кв.см / 100 кв.инча 

Дължина: 69 см

Тегло: 315 гр.

Баланс: 310 мм

Наплитане: 16/19

Профил: 21 мм

Грип: L2/L3/L4

При закупуване на две ракети цената за двете е 360 лева.

На посочените телефони може да се свържете с нас, за да вземете тестова ракета срещу депозит. При избор на ракета, въпросната се доставя във възможно най-кратки срокове, но не по късно от две седмици.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:
Powered By OpenCart. Europa version by CsillámVilág
www.tennis-pavilion.com © 2018