Topspin SENSUS X1

Topspin SENSUS X1
Производител: Topspin
Код на продукт: SENSUS.X1
Наличност: Pre-Order
Цена: 199.00лв

 

Серията SENSUS е предназначена за агресивни турнирни играчи, които поставят акцент върху високия контрол и чувство към топката. Дебелина от 20-22 мм на рамката допълнително увеличава чувствителността на ракетата! Всички ракети от серията SENSUS са изработени от 100% усукани влакна . Това намалява използването на боя до минимум, с което се спестява до 20 гр. от теглото на боята и ракетата. Боята е заместена от допълнителен слой графитни влакна и прави SENSUS много по стабилна в сравнение с други ракети на пазара.

 

Моделът  Sensus X1 е шедьовър в производството на тенис ракети. Контролът и чувствителността са основните характеристики, които може да намерите в нея. Гъстотата на наплитане на кордажа 18х20, гарантира максимална прецизност при насочването на всеки удар. Тънката рамка осигурява максимална чувствителност при всеки удар и най-висока контрол при висока скорост на ударите .Агресивните играчи, които обичат да вземат играта в свои ръце и имат отлични умения за игра на висока скорост ще обикнат Sensus X1.

Каталог ракети Topspin тук.

Размер на главата: 630 кв. см / 98 инча 

Дължина: 69 см

Тегло: 310 гр.

Баланс: 320 мм

Наплитане: 18/20

Профил: 20 мм  

Грип: L2/L3/L4

При закупуване на две ракети цената за двете е 360 лева.

 

На посочените телефони може да се свържете с нас, за да вземете тестова ракета срещу депозит. При избор на ракета, въпросната се доставя във възможно най-кратки срокове, но не по късно от две седмици.  

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:
Powered By OpenCart. Europa version by CsillámVilág
www.tennis-pavilion.com © 2018